Στα τμήματα μελέτης τα παιδιά ολοκληρώνουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις και στην συνέχεια περνούν δημιουργικά τα απογεύματα, συμμετέχοντας σε συναρπαστικές δράσεις με τους φίλους τους.

Ρομποτική με Lego, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, tae-kwon-do, κινηματογράφος, μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, μπαλέτο και μοντέρνος χορός, μουσική προπαιδεία, αστρονομία, εικαστικά, κεραμική, μαγειρική και ζαχαροπλαστική για μικρούς σεφ, ομαδικό παιχνίδι και επιτραπέζια, λογοτεχνία και θέατρο στα αγγλικά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, debate για μικρούς ρήτορες, πινγκ-πογκ και badminton, ατέλειωτο παιχνίδι με playmobil και η παραμυθογωνιά σε ένα πολυχώρο 450 τετραγωνικών με 12 άρτια εξοπλισμένες αίθουσες και γυμναστήρια για απογεύματα γεμάτα δημιουργία, φαντασία, περιπέτεια , μάθηση ατέλειωτο παιχνίδι και ψυχαγωγία.

Θα μας βρείτε στην οδό Αντώνη Τρίτση 30 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

με ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές 14:00 με 22:00.

Το ΚΔΑΠ φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και θα δέχεται  τους μικρούς μας φίλους για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Παράλληλα, στο χώρο μας δίνεται η δυνατότητα απασχόλησης και φιλοξενίας  των παιδιών σε πρωινό ωράριο λειτουργίας για τις ημέρες και περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά.

Δωρεάν συμμετοχή μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση θέσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 772000

Χαρίστε ποιότητα και ξενοιασιά στα απογεύματα των παιδιών σας!