Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργεί καθημερινά σε δύο βάρδιες: από τις 14:00 έως τις 18:00 η πρώτη βάρδια και από τις 18:00 έως τις 22:00 η δεύτερη, από τις οποίες επιλέγετε ποια επιθυμείτε να παρακολουθεί το παιδί σας.

Ποια ηλικιακή ομάδα εξυπηρετεί το ΚΔΑΠ;

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά καλής υγείας ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Ποιες δραστηριότητες προσφέρονται;

Δείτε όλες τις δραστηριότητες εδώ

Τις σχολικές αργίες και διακοπές το ΚΔΑΠ βρίσκεται εκτός λειτουργίας;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργεί με πρωινό ωράριο τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και τους θερινούς μήνες.

Υπάρχουν επιπλέον δράσεις που δεν αναφέρονται;

Περιοδικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνονται από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών επιπλέον εξωτερικές ή εσωτερικές δράσεις. Εκπαιδευτικές περιηγήσεις, εκδρομές, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και δράσεις για τους γονείς όπως η συμβουλευτική είναι μεταξύ άλλων μερικές από τις επιπλέον δράσεις.

Πώς μπορώ να μάθω εάν είμαι δικαιούχος του προγράμματος ΕΣΠΑ;

Η διαδικασία είναι απλή. Απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης. Δείτε την αίτηση εδώ και ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε εδώ.

Θα χρειαστεί να κάνω αίτηση προεγγραφής;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την κράτηση θέσεων επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο προκειμένου να συμπληρώσετε την αίτηση προεγγραφής (εδώ). 

Υπάρχουν δίδακτρα:

Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος ΕΣΠΑ η φοίτηση του παιδιού είναι δωρεάν. Εάν δεν δικαιούστε τη δωρεάν φοίτηση, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να σας ενημερώσουμε για τα τροφεία.